Over SRI Interieurbouw

Geen enkele opdracht is het zelfde. Dat weten we bij SRI als geen ander. Daarom mogen klanten rekenen op een flexibele en creatieve oplossingen voor hun opdracht. Door deze insteek, een groot netwerk van leveranciers, een ervaren bouwteam en duidelijke communicatie maakt SRI een totaal ontzorger met een praktische kijk op uw project.

SRI Specialisatie

Binnen de Mullerafbouwgroep is SRI de totaalinrichter. Wij produceren speciaal maatwerk voor onder andere de retail, kantoren, horeca en particulieren. Onze sterkte ligt bij onze precisie, snelheid en zijn we specialist in prefab maatwerk. Door deze efficiënte aanpak hebben we weinig tijd op locatie nodig.

3D ondersteuning
Decoratieve plaatmaterialen, verschillende afwerkingen en oneindig veel kleuren maakt kiezen soms onmogelijk. Daarom biedt Sri ook een visualisatie service aan. Met een simpel 3D ontwerp weet de klant direct hoe het eindresultaat er uit komt te zien.
I-System

Wij zijn leverancier van het unieke I-System voor winkel interieurs. Een modulair wandsysteem die er voor zorgt dat een wand of ruimte makkelijk en snel aangepast kan worden. Het systeem is niet alleen ijzersterk maar ook verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

Alternatieve oplossingen
SRI is sterk in het zoeken naar creatieve oplossingen. Zo kunnen wij hout laten lijken op oude ijzeren balken. Niet alleen goedkoper, lichter en makkelijk te monteren maar ook bouwtechnisch een uitkomst.
Mullerafbouwgroep en SRI

SRI is de interieurbouwer binnen de Mullerafbouwgroep. Met ons uitgebreid machinepark pakken we veel solo opdrachten aan of werken we samen met de andere divisies aan complete afbouw projecten.  Heeft u een totaal concept en bent u opzoek naar een partij die alles uit handen kan nemen? Dan is de Mullerafbouwgroep een totaal oplossing voor u!

Muller Complete Afbouw Groep Logo